De boerderijwinkel

meer dan alleen kaas…

Via het voorportaal waar de Boerderijautomaat staat, kunt u boerderijwinkel binnenstappen en bent u weer even terug in de tijd. De ambacht is hier duidelijk zichtbaar. Vanuit de winkel, is de kaasmakerij en de kaasopslag goed te zien. In onze winkel wordt uitsluitend echte boerenkaas verkocht. Gemaakt door Gerrit en Irma, bereidt met de melk van eigen koeien. Alle stappen in het maken van de kaas voeren wij zelf uit. Hierdoor kunnen wij de prijzen laag houden. Aangezien smaken verschillen, hebben wij een ruim assortiment aan soorten. Zo zit er altijd wel een soort tussen dat u lekker vindt! Wat dacht u bijvoorbeeld van jong belegen, overjarig of gatenkaas? Ook als u liever kaas met kruiden wilt, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken onder andere kaas met komijn, fenegriek, bieslook en Italiaanse kruiden.

Prijslijst

  prijs per 500 gram
Jonge boerenkaas €  5,99
Jong belegen boerenkaas €  6,99
Belegen boerenkaas € 7,49
Oude boerenkaas €  8,99
Oude brokkel boerenkaas €  7,99
Boerenkaas met kruiden* €  8,25

Het is tevens mogelijk om uw kazen vacuüm te laten verpakken. Op deze manier zijn de kazen langer houdbaar en kunt u ze bijvoorbeeld meenemen op vakantie.

*De kruidenkazen die wij verkopen zijn: komijn, paprika ui, fenegriek, bieslook en met Italiaanse kruiden. Wij verkopen ook zoutarme kaas met en zonder kruiden.

​Prijswijzigingen voorbehouden

Streekproducten

In onze winkel bieden wij, naast verschillende soorten kaas, ook een ruim assortiment streekproducten aan. Zo verkopen wij boerderij-eieren, rauwe melk, streekjam, Hoeksche chips, vruchtensappen, kaasdips, bier van de plaatselijke brouwer en nog veel meer! Deze producten zijn niet alleen erg lekker, maar ook nog eens gezond. Veel van deze producten bevatten namelijk geen E-nummers. Met deze producten maken wij mooie, originele en grappige geschenken. Meer informatie hierover vindt u bij Geschenken.